You are here:

VIDEO | Mircea Lucescu a plecat din România! ”Il Luce” va fi prezent la două partide în care vor fi implicaţi fotbalişti români

VIDEO | Mircea Lucescu a plecat din România! ”Il Luce” va fi prezent la două partide în care vor fi implicaţi fotbalişti români

Echipa națională

Comentarii

Mircea Lucescu a devenit noul selecţioner al naţionalei României, iar experimentatul tehnician a organizat prima acţiune externă din noul său mandat.

”Il Luce” a plecat în Italia pentru a putea fi prezent la Parma - Palermo şi Frosinone - Pisa, partide în care sunt implicaţi patru fotbalişti români.

Cele două meciuri se vor disputa în turul 1 din Coppa Italia. Parma - Palermo se va juca duminică, de la 19:30, iar Frosinone - Pisa este programat luni, de la 19:00.

Astfel, Mircea Lucescu are şansa de a-i vedea la treabă pe Dennis Man (Parma), Valentin Mihăilă (Parma), Marius Marin (Pisa) şi Ionuţ Nedelcearu (Palermo).

La aeroport, Mircea Lucescu nu a dat declaraţii.

Veste proastă pentru Mircea Lucescu! Bogdan Racoviţan s-a accidentat şi poate lipsi un an de pe gazon

"În meciul de sâmbătă cu GKS Katowice, Bogdan Racoviţan a părăsit terenul accidentat. Din păcate, testele detaliate au confirmat că jucătorul nostru a suferit o ruptură de ligament încrucişat.

În zilele următoare, fundaşul român va fi supus unei intervenţii chirurgicale de reconstrucţie a ligamentelor şi va începe recuperarea. Pauza lui Bogdan va dura de la 8 la 12 luni. 'Bogdi', suntem alături de tine!", au transmis cei de la Rakow, pe site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare