Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Lucescu, apărat în studioul Telekom Sport: "Cine spune aşa ceva e un dobitoc!"

VIDEO | Mircea Lucescu, apărat în studioul Telekom Sport: "Cine spune aşa ceva e un dobitoc!"
Comentarii

Atacat în presa din Turcia, după înfrângerea cu Islanda, Mircea Lucescu a fost apărat în studioul Telekom Sport de Andrei Vochin.

"Noi n-am putut să-l aducem pe Mircea Lucescu. Financiar, n-am putut, dar nici domnul Lucescu nu-şi dorea să revină. Iar declaraţia dânsului este cât se poate de elocventă: <<Decât să mă înjure românii mei, mai bine să mă înjure străinii!>>. Iată un străin care îl înjură. Dar cum îl injură? Păi, spune că Lucescu nu ştie nimic, după ce Lucescu a câştigat tot ce se putea în Turcia şi în Europa.

Când judeci un antrenor, nu poate conta numai ultimul rezultat. Nu poţi să ştergi cu buretele o carieră de 40 de ani din cauza unui dobitoc, altfel nu pot să-l numesc pe acest arbitru care spune aşa ceva despre Mircea Lucescu" , a spus expertul Telekom Sport, Andrei Vochin.

Imediat după înfrângerea la scor de pe propriul teren, 0-3, cu Islanda, selecţionerul Turciei, Mircea Lucescu, a fost atacat din toate părţile în presă. Cel mai dur discurs i-a aparţinut fostului arbitru, Ahmet Cakar: "După ce am ascultat explicaţiile lui Lucescu, două posibilităţi îmi vin în minte. Fie e un mare escroc, fie este slab pregătit. Acum primeşte bani de la noi şi se gândeşte unde să îşi petreacă timpul, în Ucraina sau în Italia.

Nu îl cunosc personal, dar Islanda nu e o echipă care să fie în primele două clasate în campionatul nostru. Eu cred că naţionala noastră nu e atât de rea, nu e într-o formă atât de proastă. Avem mulţi jucători tineri şi talentaţi care evoluează la echipe importante. Când ne uităm în jurul nostru, suntem o ţară mai mare decât Anglia. Dar alegem un bărbat venit dintr-o altă parte a lumii, care nu cunoaşte echipa naţională şi ne conduce dintr-un castel".

Afla mai multe despre: mircea lucescuturciaislandaeuropapreliminariicampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare