Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Lucescu, despre transferul care nu i-ar prinde bine lui Ianis Hagi: ”E foarte greu acolo”. Ce spune despre Supercupă

VIDEO | Mircea Lucescu, despre transferul care nu i-ar prinde bine lui Ianis Hagi: ”E foarte greu acolo”. Ce spune despre Supercupă

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Lucescu a asistat la CFR Cluj - Viitorul 0-1, în Supercupa Românie şi spune că există scuze pentru calitatea slabă a meciului. Fostul selecţioner al Turciei a vorbit şi despre plecarea lui Ianis de la Viitorul.

Mircea Lucescu a fost unul dintre VIP-urile care au asistat la primul meci oficial din noul sezon. ”Il Luce” spune că se aştepta la mai mult spectacol, dar jocul slab este explicabil, având în vedere că este primul meci oficial după pauza de vară:

”E primul meci sezonul ăsta, e normal să nu fie un ritm foarte ridicat. Un meci echilibrat, mă aşteptam la mai multe faze de poartă. Echipele şi-au împărţit controlul jocului, de fiecare dată a început mai bine Viitorul după  care a preluat conducerea CFR. Mă aşteptam ceva mai mult la CFR pentru că în scurt timp joacă meci la Astana şi e un meci dificil. Astana e o echipă bună. (n.r. Despre antrenori) Amândoi se comportă aşa cum le e caracterul şi temperamentul lor. (Pe Ianis unde îl vedeţi?) Îmi pare rău că pentru el am venit să îl văd şi pe el. (Îl vedeţi în Rusia?) Nu. În niciun caz. Nu-i pentru Rusia. În Rusia e foarte greu”, a declarat Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare