You are here:

VIDEO | Mircea Lucescu, discurs de 5 stele în vestiar, imediat după meciul cu Lituania

VIDEO | Mircea Lucescu, discurs de 5 stele în vestiar, imediat după meciul cu Lituania
Comentarii

Selecţionerul Mircea Lucescu i-a felicitat pe jucătorii echipei naţionale pentru că nu au cedat niciun moment şi au obţinut victoria la meciul cu Lituania, câştigat, luni, scor 3-1, în Liga Naţiunilor. FRF TV a postat discursul selecţionerului în vestiar după meciul de luni.

Ce le-a transmis Mircea Lucescu jucătorilor după meciul cu Lituania

Iată discursul lui Mircea Lucescu după victoria, scor 3-1, cu Lituania:

„De data asta, jucătorii care au intrat au salvat meciul şi îi felicit. Bravo tuturor pentru că nu aţi cedat niciun moment. Pentru că într-un joc ca ăsta, cu astfel de jucători, puteaţi să cedaţi. Puteaţi să cedaţi fizic şi noi să pierdem meciul.

N-aţi cedat, cu mijloacele pe care le-aţi avut, cu calităţile voastre fizice inferioare lor, aţi făcut faţă. V-aţi bătut, v-aţi sacrificat. Pentru mine este extraordinară această ultimă parte a jocului în care v-am văzut că nu acceptaţi să nu schimbăm rezultatul.

Şi ăsta e lucrul cel mai important într-o competiţie: să nu acceptaţi înfrângerea, pentru că doare tare. Să nu o acceptaţi niciodată. Aţi avut un final de meci electrizant, foarte bun. Vă felicit încă o dată pe toţi, pe Mitriţă în mod deosebit, pentru că aştepta şi el să vină să marcheze.

Vedeţi ce înseamnă jucătorii de rezervă atunci când sunt pregătiţi şi dau un ajutor celorlalţi. Au intrat foarte bine şi acelaşi lucru se întâmplă cu toţi care sunt aici. Toţi sunteţi componenţii echipei naţionale, toţi sunteţi titulari. Bravo şi ţie, Alibec, ai intrat foarte bine şi sprintul, şi pasa de la golul trei au fost cu totul deosebite.

Nu vă nominalizez pe toţi, pentru că toţi meritaţi felicitaţi. Vă îmbrăţişez cu drag. Duceţi-vă la cluburi, încercaţi să fiţi titulari acolo, să jucaţi permanent, ca atunci când venim aici să nu avem probleme la intervalul acesta de 3 zile să jucăm. Vă felicit încă o dată, 3-1 este extraordinar. Ne vedem la umătoare întâlnire, în octombrie, ţinem legătura”, le-a transmis Lucescu jucătorilor în vestiar.

Echipa naţională a României a învins luni seara, pe teren propriu, scor 3-1, echipa naţională a Lituaniei, în cadrul grupei C2 din Divizia C a Ligii Naţiunilor.

A fost primul meci al selecţionerului Mircea Lucescu pe teren propriu de la revenirea la cârma tricolorilor.

Pentru România au marcat Valentin Mihăilă, Răzvan Marin şi Alexandru Mitriţă, iar pentru Lituania a înscris Kucys.

Afla mai multe despre: mircea lucescuechipa nationaladiscurs 

viewscnt
Articole similare