Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic a ieşit din spital şi a mers direct în vestiar, după infarctul suferit în meciul cu FCSB: "Doctorul nu m-a lăsat să vin aici"

VIDEO | Mircea Rednic a ieşit din spital şi a mers direct în vestiar, după infarctul suferit în meciul cu FCSB: "Doctorul nu m-a lăsat să vin aici"

UTA

Comentarii

Mircea Rednic a revenit în vestiarul echipei UTA, la doar câteva zile de la infarctul suferit în timpul meciului cu FCSB, de la începutul săptămânii.

Antrenorul le-a făcut o surpriză jucătorilor săi şi, la ieşirea din spital, a mers direct în vestiar pentru a le vorbi fotbaliştilor. Fără Mircea Rednic pe banca tehnică, UTA a reuşit, la jumătatea acestei săptămâni, să se impună cu 1-0 în deplasarea de la Dumbrăviţa şi, totodată, să obţină calificarea în grupele Cupei României.

"Sunt bine, sunt puţin obosit. Organismul se luptă să se adapteze. Operaţia a reuşit, iar acum am ţinut să fiu lângă voi. Am venit să vă felicit pentru victoria din Cupa României, pentru victoria cu FCSB, aveam nevoie de acest succes, a fost o perioadă mai delicată pentru noi, dar aţi demonstrat că sunteţi jucători de calitate.

Mi-a fost puţin teamă cu Dumbrăviţa, chiar m-aţi ţinut puţin în stres, eram în spital, nu m-am uitat la meci, dar aveam pe cineva care trebuia să-mi dea semnale. Am văzut că era deja minutul 80, mă gândeam ce fac jucătorii mei, dar aţi dat gol. Felicitări, băieţi!

Doctorul meu nu mi-a dat voie să vin la voi, dar am ţinut neapărat, pentru că vreau să ştiţi că sunt alături de voi. Voi mai veni şi duminică 5-10 minute ca să ne uităm pe analiza meciului cu FCSB, apoi o să vă las" , a declarat Mircea Rednic.

Miercuri, UTA a anunţat că antrenorul Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic în timpul meciului de pe teren propriu cu FCSB.

“În urma unui control amănunţit, medicii au decis să-i monteze un stent şi să-l ţină sub supraveghere la Spitalul Judeţean, pentru următoarele zile”, a precizat UTA, miercuri, într-un comunicat.

UTA Arad a învins-o pe FCSB, luni seară, scor 2-1, în etapa a şaptea a Superligii.

Afla mai multe despre: rednicuta 

viewscnt
Articole similare