You are here:

VIDEO | Mircea Rednic a semnat cu Poli Iaşi. Nume surpriză în staff-ul antrenorului: "Da, el va fi secundul meu"

VIDEO | Mircea Rednic a semnat cu Poli Iaşi. Nume surpriză în staff-ul antrenorului: "Da, el va fi secundul meu"

Poli Iași

Comentarii

Mircea Rednic s-a înţeles cu oficialii clubului Poli Iaşi şi a semnat un contract pe şase luni, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Conform declaraţiilor antrenorului, principalul obiectiv al moldovenilor este acum câştigarea Cupei României, unde au obţinut deja calificarea în sferturile de finală.

"Andrei Cristea va fi antrenor secund. Şi mi-a atras atenţia de vreo trei ori că el încă e jucător. Va avea un cuvând de spus şi la primul 11. Vor veni şi jucători, avem doar doi atacanţi, Bălan şi Cristea, deci clar că vor veni încă doi atacanţi. Nu e cea mai grea misiune din cariera mea de antrenor. La Mouscron, era echipa pe ultimul loc şi toată lumea zicea că nu am nicio şansă să îi salvez" , a declarat Mircea Rednic.

"Este un început pentru noi, a venit un nou antrenor, sperăm ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine şi să reuşim să redevenim echipa care am fost la începutul acestui sezon. Este un lucru fantastic pentru mine, faptul că pot să lucrez alături de domnul Rednic, îl cunosc, l-am avut antrenor la Dinamo, este un om foarte valoros şi consider că pentru viitorul meu aş avea multe de furat, între ghilmele. Discuţiile astea au fost întotdeauna, dar să ştiţi că de la Iaşi toţi jucătorii au plecat cu banii luaţi, chiar dacă s-au mai întârziat anumite plăţi, lucrurile au fost în regulă şi nu cred că ne putem să ne plângem foarte tare de aceste lucruri" , a spus Andrei Cristea.

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare