Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi a primit mesajul! Răzvan Burleanu a anunţat noul obiectiv al naţionalei după ce a ratat EURO 2020

VIDEO | Mirel Rădoi a primit mesajul! Răzvan Burleanu a anunţat noul obiectiv al naţionalei după ce a ratat EURO 2020

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat noul obiectiv al naţionalei României, după ratarea calificării la EURO 2020.

Naţionala României are un nou obiectiv

Răzvan Burleanu a anunţat ce misiune nouă va avea selecţionerul Mirel Rădoi, care a ratat calificarea la EURO 2020, în urma înfrângerii din Islanda, scor 2-1.

După ce a susţinut că Mirel Rădoi nu va părăsi banca naţionalei României, Răzvan Burleanu a trasat noul obiectiv: Campionatul Mondial de Fotbal 2022 din Qatar!

"Să ne clasăm cât mai bine în această grupă (n.r. - din Liga Naţiunilor), astfel încât să beneficiem de o tragere la sorţi bună în campania de Mondiale şi să ne calificăm la Mondiale. Acesta este obiectivul. Şi sunt foarte încrezător, sincer. Chiar dacă avem acest context şi vine pe un fond de dezamăgire, de frustrare, sunt încrezător că Mirel Rădoi va avea această capacitate continuând cu naţionala", a declarat preşedintele FRF.

Bucureştiul s-a pregătit pentru a găzdui naţionala la EURO 2020, dar echipa antrenată de Mirel Rădoi a fost eliminată din drumul spre turneul final: "E dureros. Este cuvântul care descrie... Aceiaşi dezamăgire de care v-am spus în momentul de faţă este la nivelul tehnic, la nivelul jucătorilor şi la nivelul suporterilor. În momentul de faţă avem nevoie să trecem peste acest lucru, campania aceasta nu este una pierdută, astfel încât să remontăm echipa naţională", a mai spus Răzvan Burleanu. 

România - Austria, LIVE TEXT, de la ora 21:45, pe telekomsport.ro. „Tricolorii” vor să spele ruşinea din Islanda şi Norvegia

 

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfechipa nationalamirel radoi 

viewscnt
Articole similare