Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Miriuţă, declaraţie de dragoste pentru Hermannstadt: "Vreau să rămân mult timp aici". Ce spune despre plecarea unui jucător la Dinamo

VIDEO | Miriuţă, declaraţie de dragoste pentru Hermannstadt: "Vreau să rămân mult timp aici". Ce spune despre plecarea unui jucător la Dinamo

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a remizat sâmbătă seară, 1-1, cu Dinamo, într-un meci considerat pe teren propriu. Partida a marcat două luni de când Vasile Miriuţă se află la Hermannstadt, motiv pentru care tehnicianul a făcut o declaraţie de dragoste clubului. Antrenorul a vorbit şi despre meciurile viitoare, dar şi despre interesul lui Mircea Rednic pentru un jucător de la Sibiu.

"Ne-am dorit victoria, dar a început meciul cum nu se poate mai rău. Am avut ocazii, am dominat. A doua repriză pe un teren impracticabil, am plecat pe contraatac, pe final ni s-a înmuiat la acea bară a lui Popescu. Per total felicit băieţii, era nemeritat să pierdem. Căbuz a greşit, o greşeală mare, dar se mai întâmplă, dar cred că ne-a scos la ultima fază. Ne va scoate şi în alte jocuri. Au forţat, trebuia să ne închidem şi noi, ne-am închis, un rezultat de egalitate meritat", a spus Vasile Miriuţă la flash interviul de după meci. 

Miriuţă şi-a exprimat din nou sentimenele pentru Dinamo, dar recunoaşte că îi place la noul club: "Voi rămâne dinamovist toată viaţa, chiar îmi place la Sibiu, vreau să rămân mult timp aici".

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani a vorbit şi despre ultimele partide ale echipei din acest an şi ce speră de la ele: "Să nu fie ceaţă cu Viitorul. Mai sunt două etape, le vom juca, asta e meseria noastră, vremea nu a ţinut cu noi, să nu uităm că e decembrie. Indiferent pe ce teren am jucat astăzi îmi felicit băieţii. Sunt doi luni de când sunt aici, îmi felicit staff-ul, le mulţumesc pe aceaastă cale. Să sperăm că biletele la Mediaş nu vor depăşi 50 de lei, sper să avem 3-4 mii de spectatori din Sibiu. Jucăm aici din păcate şi se simte lipsa lor".

Afla mai multe despre: vasile miriutafc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare