Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | MM Stoica a citit în direct ce conversaţie a avut cu Ianis Stoica: "Să vezi ce îţi fac. Te rog, citeşte ce mi-a scris el" EXCLUSIV

VIDEO | MM Stoica a citit în direct ce conversaţie a avut cu Ianis Stoica: "Să vezi ce îţi fac. Te rog, citeşte ce mi-a scris el" EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Ianis Stoica, anunţat titular de Gigi Becali, nu a făcut parte din lotul lui Toni Petrea pentru meciul cu CFR Cluj, scor 3-3, acuzând probleme de sănătate.

EXCLUSIV VIDEO MM Stoica a dezvăluit în direct ce conversaţie a avut cu Ianis Stoica: ”Să vezi ce îţi fac” + Când revine pe gazon

Ianis Stoica (19 ani) este unul dintre cei mai promiţători jucători de la FCSB. Stoica, anunţat titular de Gigi Becali, nu a făcut parte din lotul lui Toni Petrea pentru meciul cu CFR Cluj, scor 3-3, acuzând probleme de sănătate.

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit o conversaţie pe care a avut-o cu Ianis Stoica, ”perla” lui Gigi Becali. 

”Azi s-a antrenat, e primul antrenament şi singurul de când s-a întâmplat amigdalita. Mi-a scris el ceva înainte de intrarea în emisiune şi i-am zis că am zis ieri în emisiune că în sezonul 2022-2023 vei fi golgheterul ligii 1, să vezi ce îţi fac dacă nu va fi aşa. Iar el mi-a răspuns. Te rog, citeşte ce mi-a scris el... mâine va fi prima zi.

Începând de mâine, nu ştiu dacă va juca mâine sau a rămas în lot, e în lot, dar vă spun cu toată sinceritatea şi nu forţez nota, eu îl văd la anul pe Ianis dacă e sănatos şi îmi doresc ca toţi jucători din Liga 1 să fie sănătoşi  că e groaznic să fie accident. I-aş da cea mai mică cotă la golgheter. Mâine e posibil să joace. Dar e aproape imposibil de la început”, a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro. 

  • 5 goluri a reuşit Ianis Stoica la FCSB în actuala stagiune 

În trecut, Gigi Becali a recunoscut că Arsenal a fost interesată de serviciile tânărului atacant, dar mutarea nu s-a concretizat, deoarece suma oferită de clubul londonez nu a fost pe placul lui Gigi Becali. 

Revelaţia FCSB, Ianis Stoica, a stârnit interesul impresarilor, care simt că tânărul atacant se poate transfera în curând în străinătate. 

Afla mai multe despre: fcsbianis stoica 

viewscnt
Articole similare