You are here:

VIDEO | MM Stoica: „Mai lipsea Laica!” Unde consideră că a greşit arbitrul Istvan Kovacs: „Trebuia să ţină cont de acest lucru”

VIDEO | MM Stoica: „Mai lipsea Laica!” Unde consideră că a greşit arbitrul Istvan Kovacs: „Trebuia să ţină cont de acest lucru”

Superliga

Comentarii

MM Stoica a criticat la finalul partidei Dinamo - FCSB starea gazonului pe care au fost nevoite cele două echipe să dispute cel mai aşteptat duel din Liga 1. De altfel, directorul sportiv al celor de la FCSB a afirmat că Gnohere nu merita să fie eliminat la acel duel cu dinamovistul Cooper.

„Vreau să spun, referitor la Istvan, că cred că dacă ţinea cont de faptul ca Gnohere nu l-a accidentat pe Cooper, n-a intrat cu talpa, n-a dat cu cotul, e un jucător de aproape 100kg. de muşchi şi a intrat comiţând un fault care, în opinia mea, se încadra mai mult spre galben, mai ales dacă vedeţi faza în care Cooper râde, scoate limba şi face o chestie gen Busquets cu Thiago Motta, pentru cei cărora le place şi fotbalul mare”, a spus MM Stoica la finalul partidei Dinamo - FCSB.

Despre gazon: „Greu să cataloghezi o partidă şi să cataloghezi evoluţiile a două echipe pe asemenea teren. Mai lipsea Laica, dar din câte am înţeles n-a ajuns în cosmos decât foarte puţin. Să ne batem aşa joc de un derby. Derby-ul a fost în tribune şi derby a fost pe teren dacă ţinem cont de ardoarea cu care amble echipe au evoluat, dar e greu să ceri realizări individuale pe aşa teren. Prima grijă o ai să nu te accidentezi. E păcat şi e foarte păcat şi nu ştiu ce se va întâmpla cu această suprafaţă de joc în viitorul apropiat pentru că avem de jucat aici”, a mai spus MM Stoica.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare