Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment special pentru Ştefan Radu. A fost premiat de Claudio Lotito înainte de Lazio - Atalanta

VIDEO | Moment special pentru Ştefan Radu. A fost premiat de Claudio Lotito înainte de Lazio - Atalanta

Serie A

Comentarii

Ştefan Radu a fost premiat chiar de către Claudio Lotito (65 de ani), înainte de Lazio - Atalanta.

Ştefan Radu a fost premiat chiar de către Claudio Lotito (65 de ani). Radu a primit un trofeu, fiind aplaudat la scenă deschisă. Echipa a postat videoclipul pe reţelele de socializare. 

  • 426 de meciuri are Ştefan Radu la Lazio

Ştefan Radu joacă pentru Lazio din 2008,  echipă pentru carr a bifat 426 de meciuri şi a marcat opt goluri. Românul este jucătorul cu cele mai multe prezenţe din istoria primului club, din capitala Italiei. Alături de laziali, Radu a câştigat trei Cupe ale Italiei, şi trei Supercupe. În acest sezon, fostul jucător al lui Dinamo a bifat doar două partide, ambele în Europa League.

Lazio Roma a introdus pe listă un singur jucător – Luca Pellegrini, dar a renunţat la patru, printre care se numără şi românul Ştefan Radu. Ceilalţi trei sunt Simone Castigliani, Valerio Marinacci şi Giovanni Morsa.

Meciul tur dintre Lazio Roma şi CFR Cluj, contând pentru prima manşă a play-off-ului din Conference League, se va disputa joi, 16 februarie, la Roma.

Returul este programat pentru ziua de joi, 23 februarie, şi se va juca la Cluj. Echipele calificate vor merge în optimile competiţiei.

Afla mai multe despre: stefan radulazio 

viewscnt
Articole similare