Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment uluitor la meciul lui Dinamo. Crainicul stadionului le-a cerut fanilor mingea înapoi: "Ţinând cont de situaţia financiară a echipei, returnaţi mingea"

VIDEO | Moment uluitor la meciul lui Dinamo. Crainicul stadionului le-a cerut fanilor mingea înapoi: "Ţinând cont de situaţia financiară a echipei, returnaţi mingea"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo şi FC Buzău au remizat, scor 1-1, în prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a.

În finalul partidei, o minge a aterizat în tribunele arenei, dar crainicul stadionului a avut grijă ca aceasta să nu se facă pierdută.

"Atenţie! Rugăminte pentru spectatorii de la tribuna a II-a, o minge a ajuns în tribune. Ţinând cont de situaţia materială a echipei Dinamo, vă rugăm să returnaţi mingea. Vă rugăm pe toţi cei prezenţi la tribuna a II-a să insistaţi pentru a returna mingea" , a spus crainicul stadionului.

Iar reacţia lui Dragoş Borchină n-a întârziat să apară. Comentatorul Orange Sport a comentat, în stilul său caracteristic, anunţul făcut de crainicul stadionului.

"Crainicul arenei face apel la public, e interesant că se vorbeşte de situaţia materială a clubului pentru returnarea balonului. În străinătate nu există aşa ceva. Dacă mingea a ajuns în tribună, e a mea. Bună asta, dar e o situaţie prin care trece Dinamo, e un fapt" , a spus comentatorul Orange Sport, Dragoş Borchină.

Dinamo - FC Buzău 1-1

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Gloria Buzău, în prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a.

Pentru Dinamo a marcat Bani (45), iar pentru Buzău a înscris Boiciuc (41).

În primul meci al etapei, Steaua a învins Unirea Dej, scor 3-0.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare