Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment unic în fotbal. Marius Croitoru şi-a schimbat fiul în timpul meciului cu CFR Cluj, din cauza regulii U21. Reacţia antrenorului lui FC Botoşani

VIDEO | Moment unic în fotbal. Marius Croitoru şi-a schimbat fiul în timpul meciului cu CFR Cluj, din cauza regulii U21. Reacţia antrenorului lui FC Botoşani

Superliga

Comentarii

Marius Croitoru şi-a schimbat fiul, pe David, în minutul 31 al meciului CFR Cluj - FC Botoşani 2-1, din cauza regulii U21. La final, antrenorul lui FC Botoşani şi-a lăudat fiul pentru cum face faţă presiunii.

Meciul CFR Cluj - FC Botoşani a adus un moment inedit. Marius Croitoru l-a titularizat pe fiul său, David, un mijlocaş în vârstă de doar 17 ani. Însă nu i-a oferit atât de multe şanse. Antrenorul lui FC Botoşani l-a schimbat în minutul 31 pe David Croitoru. Decizia a fost luată din cauza regulii care îi impune unei echipe să înceapă cu doi jucători U21. Croitoru a considerat că are nevoie la centrul terenului de un jucător cu mai multă experienţă, astfel că l-a trimis în teren pe Andrei Tîrcoveanu.

Ce a declarat Marius Croitoru după ce şi-a schimbat fiul din cauza regulii U21

La final, antrenorul lui FC Botoşani a fost întrebat despre acel moment. Marius Croitoru susţine că David era singurul mijlocaş U21 pe care îl avea în lot, astfel că a apelat la această tactică. În schimb, a ţinut să-şi felicite fiul:

”Este un copil, mă bucur că îşi asumă presiunea care e pe el, şi datorită faptului că este copilul meu, şi datorită faptului că are o vârstă fragedă pentru Liga 1, sunt mândru de tot ceea ce face”, a declarat Marius Croitoru.

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren prorpiu, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii 1. Au marcat Debeljuh ’15 şi Vinicius ‘76 pentru clujeni, respectiv Fili ’27 pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare