Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente amuzante la Napoli-Cagliari. Arbitrul şi jucătorii au analizat împreună, pe monitor, faza care a decis vicecampioana în Serie A

VIDEO | Momente amuzante la Napoli-Cagliari. Arbitrul şi jucătorii au analizat împreună, pe monitor, faza care a decis vicecampioana în Serie A

Fotbal

Comentarii

Napoli a devenit pentru a patra oară în ultimii şapte ani vicecampioană în Serie A. Rezultatul a devenit oficial după o fază petrecută în prelungirile meciului cu Cagliari, analizată cu ajutorul sistemului VAR.

Fără Chiricheş, recent supus unei intervenţii chirurgicale, Napoli a câştigat cu 2-1 în faţa lui Cagliari şi şi-a asigurat locul 2 în Serie A pentru a patru oară în ultimii şapte ani. Partida a fost decisă în prelungiri, după o decizie luată cu ajutorul sistemului VAR. Deşi iniţial nu ceruse asistenţă video, centralul a cerut faza, după aproximativ un minut, la sfatul arbitrilor din camera tehnică.

Jucătorii s-au înghesuit să vadă şi ei reluarea fazei în care Cacciatore ar fi făcut henţ în careu, iar centralul a fost nevoit să-i îndepărteze din zona de la marginea terenului, în care se află monitorul. Chiar şi aşa fotbaliştii nu au plecat. După aproape două minute, arbitrul a reuşit să ia decizia: penalty pentru Napoli.

Moldoveanul Ioniţă de la Cagliari s-a ales cu un cartonaş roşu pentru proteste. Insigne a transformat lovitura de pedeapsă, a adus victoria pentru echipa lui Ancelotti, care a obţinut titlu de vicecampioană. 

Afla mai multe despre: napolicagliariserie avar 

viewscnt
Articole similare