Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente cumplite pentru Cristi Chivu. Episod uluitor din Serie A: "M-am speriat. M-am dus direct la telefon, în timpul meciului"

VIDEO | Momente cumplite pentru Cristi Chivu. Episod uluitor din Serie A: "M-am speriat. M-am dus direct la telefon, în timpul meciului"
Comentarii

În ianuarie 2010, Cristi Chivu a trecut prin momente de coşmar. În timpul meciul Chievo - Inter, fostul căpitan al naţionalei s-a ciocnit cap în cap cu un adversar şi a fost transportat de urgenţă la spital, unde a fost operat.

După o recuperare care l-a ţinut departe de gazon mai multe luni, Cristi Chivu a revenit în teren, însă, a fost nevoit să evolueze cu o cască de protecţie. La mai bine de opt ani de la cumplita accidentare, Chivu a vorbit într-un interviu acordat reprezentanţilor campionatului din Serie A.

"Eu am intrat în repriza secundă şi îmi amintesc bine de problema avută, problemă cu care a trebuit să trăiesc apoi aproape un an. De fiecare dată când loveam cu capul îmi paraliza partea stângă a corpului. Imediat după intervenţie.

Mi s-a întâmplat prima dată la o lovitură liberă a lui Vucinic, dacă nu mă însel, am respins cu capul şi am simţit la propriu toată partea de la cap până la picioare cum pierde sensibilitatea, un fel de paralizie temporară şi m-am speriat. Am mers către bancă, către doctorul care observase că se întâmplase ceva, şi, în timp ce se juca, eu eram la telefon cu neurochirurgul care îmi explica că este totul în regulă" , a declarat Cristi Chivu.

Afla mai multe despre: cristi chivuserie ainterroma 

viewscnt
Articole similare