Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Momente emoţionante în cantonamentul FCSB I Niţă şi-a strâns colegii în braţe şi a plâns ca un copil la despărţire

VIDEO Momente emoţionante în cantonamentul FCSB I Niţă şi-a strâns colegii în braţe şi a plâns ca un copil la despărţire
Comentarii

Oficialii vicecampionei au anunţat în această dimineaţă că au ajuns la un acord cu AC Sparta Praga pentru transferul definitiv al lui Florin Niţă.

Acesta a ajuns aseară la Praga cu un avion privat, acolo unde-l aştepta deja impresarul Anamaria Prodan. Florin va efectua în această dimineaţă vizita medicală şi se va întoarce în Spania, la Malaga, de această dată în cantonamentul celor de la Sparta.

"Oferta de la Sparta Praga era venită de trei săptămâni, dar el a refuzat să plece, a zis că vrea să-şi termine casa, că vrea să rămână în România. El nu este sclavul banilor, chiar şi Gigi Becali spunea că nu are ce sa facă. Nici dacă primeşte ofertă de 10 milioane de euro nu poate să-l dea, pentru că are cum să-l ameninţe pe Niţă niciodată să plece. Până la urmă, am vorbit cu soţia lui, s-a rezolvat şi transferul portarului de la Sparta Praga la Newcastle, iar în acel moment i-am spus că nimeni nu mai stă după el, că are 31 de ani şi că este ultimul tren pentru el" , a declarat impresarul lui Florin Niţă, Anamaria Prodan, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin nitasparta pragaanamaria prodancehiatransfer 

viewscnt
Articole similare