You are here:

VIDEO | Momente GENIALE la finalul meciului Mioveni - Petrolul. Crainicul a anunţat, eronat, promovarea directă, iar jucătorii au înnebunit pe gazon

VIDEO | Momente GENIALE la finalul meciului Mioveni - Petrolul. Crainicul a anunţat, eronat, promovarea directă, iar jucătorii au înnebunit pe gazon

Liga 2

Comentarii

CS Mioveni a depins doar de ea în ultima etapă din play-off-ul Ligii a II-a. Indiferent de celelalte rezultate, dacă îşi câştiga meciul cu Petrolul, echipa pregătită de Claudiu Niculescu era promovată direct în Liga I.

Mioveni a început excelent partida cu Petrolul şi a deschis scorul încă din minutul 5. Deşi erau singurii care nu mai aveau nicio şansă la promovare, ploieştenii au revenit şi s-au impus, până la urmă, cu 2-1.

În mod normal, CS Mioveni era eliminată din cursa pentru promovare. Însă golul marcat de Rapid, în minutul 90+7, în meciul cu Turris a produs schimbări uriaşe în clasament. Echipa din Turnu Măgurele a picat în de pe locul secund până pe poziţia a patra, iar UTA şi FC Argeş şi-au asigurat promovarea în prima ligă, în timp ce Mioveni va juca barajul pentru accederea în primul eşalon.

Imediat după finalul meciului dintre Rapid şi Turris, scor 1-1, jucătorii lui CS Mioveni au trecut de la agonie la extaz. Crainicul stadionului a anunţat, eronat, că echipa a promovat direct în prima ligă, iar fotbaliştii au început sărbătoarea. Doar Claudiu Niculescu a rămas inert pe banca de rezerve preţ de minute bune, dezamăgit de înfrângerea echipei sale în faţa Petrolului.

Afla mai multe despre: mioveni 

viewscnt
Articole similare