You are here:

VIDEO | Momente incredibile cu fanii FCSB-ului, după ce Becali a anunţat că Şumudică preia echipa: "Îi învăţăm noi să ne respecte"

VIDEO | Momente incredibile cu fanii FCSB-ului, după ce Becali a anunţat că Şumudică preia echipa: "Îi învăţăm noi să ne respecte"

FCSB

Comentarii

Aflaţi în conflict cu oficialii clubului încă de săptămâna trecută, fanii FCSB-ului au primit o nouă lovitură din partea lui Gigi Becali.

Patronul celor de la FCSB a anunţat, miercuri seara, că a bătut palma cu Marius Şumudică, antrenor care urmează să preia echipa în locul lui Toni Petrea. În urma dezvăluirii făcute de Gigi Becali, suporterii roş-albaştrilor, în frunte cu Gheorghe Mustaţă, au protestat împotriva deciziilor luate de conducerea clubului FCSB.

"Şumudică nu are ce cauta la Steaua, e rapidist, ne-a înjurat toată viaţa. Să-şi vadă de treaba lui, are altă echipă, a promovat Rapidul în Liga I. Să se ducă unde vrea el, dar nu la Steaua. E sfatul nostru prietenesc, nu avem nimic cu domnul Şumudică, dar nu are cum să antreneze Steaua niciodată în viaţa lui.

Aşa va fi de acum la fiecare meci ca să simtă şi să înveţe să respecte. Suntem atâtea milioane de suporteri şi nu suntem respectaţi. Le arătăm noi ce înseamnă să respecte" , a fost mesajul transmis de Gheorghe Mustaţă.

Afla mai multe despre: mustatabecali 

viewscnt
Articole similare