Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente înfiorătoare la meciul RKC-Ajax. Portarul gazdelor a rămas inert minute bune, iar jucătorii au decis ca meciul să se oprească

VIDEO | Momente înfiorătoare la meciul RKC-Ajax. Portarul gazdelor a rămas inert minute bune, iar jucătorii au decis ca meciul să se oprească

Fotbal

Comentarii

Meciul dintre RKC Waalkwijk şi Ajax Amsterdam, de sâmbătă seara, a fost încheiat înainte de termen.

În minutul 84 al partidei, portarul celor de la RKC, Etienne Vaessen, s-a ciocnit de unul dintre colegii săi şi a rămas inert minute în şir pe gazon.

Portarul lui RKC, aproape de o tragedie

Medicii ambelor formaţii au încercat din răsputeri să-l stabilizeze pe portar şi să-i salveze viaţa, sub privirile a mii de fani adunaţi pe terenul din Waalkwijk, dar şi a fotbaliştilor.

În tot acest timp, jucătorii celor două formaţii au început să se roage pentru fotbalist, în speranţa că nu vor asista la o tragedie, iar Etienne va scăpa doar cu o sperietură.

Unii dintre fotbalişti s-au întins pe gazon, alţii au început să plângă, aşa că oficialii au decis că meciul nu mai poate fi reluat.

După şase minute de îngrijorare, Etienne a fost pus pe o targă şi condus de urgenţă la cel mai apropiat spital, în aplauzele celor aflaţi pe stadion.

Cu toate acestea, meciul nu s-a mai reluat: ”Doamnelor şi domnilor, aţi văzut ce s-a întâmplat. O parte a jucătorilor de la RKC sunt foarte trişti, aşa că am decis ca jocul să nu mai fie reluat”, a anunţat crainicul stadionului.

În momentul ciocnirii, scorul dintre RKC şi Ajax era 2-3. Mai multe cluburi din Olanda şi-au exprimat rapid solidaritatea faţă de Etienne Vaessen şi RKC, urându-i însănătoşire cât mai rapidă.

 

Afla mai multe despre: rkc waalkwijk-ajaxvaessenolanda 

viewscnt
Articole similare