Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente şocante cu Kyle Walker. Starul lui City şi-a dat pantalonii jos şi a pipăit o femeie într-un bar. Ce riscă acum fundaşul englez

VIDEO | Momente şocante cu Kyle Walker. Starul lui City şi-a dat pantalonii jos şi a pipăit o femeie într-un bar. Ce riscă acum fundaşul englez

Manchester City

Comentarii

Fotbalistul lui Manchester City, Kyle Walker, riscă să fie anchetat de poliţie după ce a fost văzut arătându-şi organele genitale într-un bar, în weekendul trecut, informează The Sun.

Walker, în vârstă de 32 de ani, care este căsătorit, se afla într-un bar cu prietenii, duminică, în momentul în care şi-a dat jos pantalonii în faţa a două femei, la doar o zi după victoria obţinută de echipa sa, scor 2-0, cu Newcastle.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere. De asemenea, starul lui Manchester City este surprins în momentul în care o sărută pe una dintre femei pe sâni.

Dacă imaginile vor ajunge la poliţie, în cazul fotbalistului ar putea exista urmări.

Legea britanică prevede că o persoană comite expunere indecentă dacă îşi expune intenţionat organele genitale, cu intenţia ca acestea să fie văzute de cineva. Astfel, dacă va fi pus sub acuzare, fundaşul dreapta riscă o pedeapsă de până la doi ani de închisoare.

Kyle Walker a jucat sâmbătă în meciul Manchester City – Newcastle, scor 2-0, din Premier League. Imediat după meci, Pep Guardiola le-a acordat jucătorilor săi două zile libere pentru relaxare.

Afla mai multe despre: manchester city 

viewscnt
Articole similare