Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente ŞOCANTE în Copa Libertadores. Marcelo, în lacrimi, după ce i-a rupt piciorul unui adversar: "A fost involuntar"

VIDEO | Momente ŞOCANTE în Copa Libertadores. Marcelo, în lacrimi, după ce i-a rupt piciorul unui adversar: "A fost involuntar"
Comentarii

Fostul internaţional brazilian al echipei Fluminense, Marcelo, a fost eliminat în lacrimi după ce, marţi, în timpul unui meci din Copa Libertadores, la Buenos Aires, lovitura sa asupra lui Luciano Sanchez i-a provocat fundaşului de la Argentinos Jrs o accidentare teribilă, relatează Reuters.

Marcelo îl dribla pe Sanchez când piciorul său a trecut pe lângă minge şi l-a lovit cu forţă pe argentinian în tibie. Piciorul jucătorului de la Argentinos s-a îndoit sub el într-un unghi şocant, iar jucătorul a rămas întins în agonie pe teren.

Sanchez, care a fost transportat la o clinică medicală din apropiere pentru îngrijiri, a suferit o luxaţie la genunchiul stâng, a precizat Argentinos într-o postare pe platforma Twitter.

"Astăzi am avut un moment foarte dificil pe teren", a notat Marcelo pe Instagram. "Am accidentat involuntar un coleg jucător. Vreau să-i urez o recuperare cât mai bună. Toată puterea din lume".

Clubul său brazilian a postat, de asemenea, un mesaj de susţinere pe reţelele de socializare.

"Fluminense FC îşi exprimă solidaritatea şi îi urează însănătoşire grabnică fundaşului Luciano Sanchez, de la Argentinos Juniors, care a fost rănit într-o acţiune accidentală în meciul din această seară", se arată în comunicat.

Prima manşă a confruntării din 16-imile de finală s-a încheiat la egalitate, 1-1, pe stadionul Diego Armando Maradona.

Afla mai multe despre: marcelo 

viewscnt
Articole similare