You are here:

VIDEO | Momente superbe la Mogoşoaia. Sute de fani i-au aşteptat pe tricolorii ajunşi în miezul nopţii în ţară

VIDEO | Momente superbe la Mogoşoaia. Sute de fani i-au aşteptat pe tricolorii ajunşi în miezul nopţii în ţară
Comentarii

Echipa naţională a României, care a atins faza optimilor de finală la EURO 2024, a fost întâmpinată la întoarcerea din Germania de aproximativ 700 de suporteri, în jurul orei 02:00, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

Fanii îmbrăcaţi în tricouri galbene şi fluturând steaguri tricolore i-au aşteptat pe jucători la poarta bazei sportive, în ciuda orei târzii.

Avionul care a transportat prima reprezentativă trebuia să aterizeze iniţial la ora 23:20, însă din cauza unor probleme tehnice a plecat cu întârziere din Frankfurt şi a ajuns pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni la ora 01:00.

Autocarul echipei naţionale a fost primit cu urale la Mogoşoaia în jurul orei 01:45, fanii scandând "România, România" şi "Suntem mândri de voi". Jucătorii şi membrii staff-ului tehnic au fost aplaudaţi pe stadionul central al bazei de la Mogoşoaia, iar numele lor au fost scandate în mai multe rânduri.

La Bucureşti au ajuns doar 16 din cei 26 jucători care au făcut parte din lotul echipei naţionale pentru EURO 2024. Restul au plecat din Germania direct în vacanţă sau la cluburile de care aparţin şi care au început deja pregătirile pentru noul sezon competiţional.

Suporterii şi-au arătat încă o dată ataşamentul şi susţinerea faţă de fotbalişti, primindu-i cu multă căldură chiar dacă rezultatul ultimei partide, cea cu Olanda (scor 3-0), nu a fost cel aşteptat de ei.

Naţionala României a părăsit EURO 2024, din Germania, după ce a fost învinsă de echipa Olandei cu scorul de 3-0 (1-0), marţi seara, în optimile de finală.

În sferturile de finală, Olanda va juca împotriva Turciei.

România a făcut un turneu final bun. S-a calificat în optimi de pe primul loc în grupă, învingând Ucraina (3-0), pierzând cu Belgia (0-2) şi remizând cu Slovacia (1-1).

Următoarele meciuri ale primei reprezentative a României sunt programate în luna septembrie a acestui an. În prima etapă a Grupei C2 din Liga Naţiunilor, ediţia 2024/2025, România va întâlni Kosovo, în deplasare, la 6 septembrie, iar pe 9 septembrie va juca pe teren propriu împotriva Lituaniei.

Afla mai multe despre: romaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare