Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente uluitoare în Germania! Fanii lui Hamburg au invadat terenul pentru a sărbători promovarea, dar au ”sfârşit” în lacrimi

VIDEO | Momente uluitoare în Germania! Fanii lui Hamburg au invadat terenul pentru a sărbători promovarea, dar au ”sfârşit” în lacrimi
Comentarii

Scene incredibile în Germania, pe Hardtwaldstadion din Sandhausen, la partida contra celor de la Hamburg, în ultima etapă a ligii secunde (Bundesliga 2).

Înaintea rundei finale, lupta era una extrem de strânsă, cu două echipe - Heidenheim şi Hamburg - aflate în cursa pentru ultimul loc ce asigură promovarea directă în Bundesliga.

  • Darmstadt era promovată încă din runda precedentă.

Scene incredibile la Sandhausen

Hamburg a reuşit să-şi câştige partide de campionat cu Sandhausen, scor 1-0, şi mai avea nevoie de un pas greşit al celor de la Heidenheim pentru a promova în Bundesliga.

De partea cealaltă, Heidenheim juca în deplasare cu Regensburg, o formaţie deja retrogradată. Chiar dacă era favorită clară, oaspeţii s-au trezit conduşi cu 2-0 în minutul 57, iar suporterii celor de la Hamburg îşi frecau mâinile de bucurie.

  • Heidenheim a redus din handicap în minutul 58, după un autogol.

La Sandhausen, Hamburg şi-a câştigat cele trei puncte, însă fanii echipei nu au aşteptat şi fluierul final al partidei de la Regensburg. Au năvălit pe gazon extrem de bucuroşi, cu torţe şi însemnele clubului, fiind siguri că s-au întors în Bundesliga.

VIDEO: Bucuria fanilor lui Hamburg

Nu avea să fie aşa. Pe Jahnstadion Regensburg, Heidenheim a reuşit să egaleze în minutul 90+3, din lovitură de la 11 metri, iar atacurile în valuri aveau să fie reluate, cu o adresă clară: Bundesliga.

Fanii lui Hamburg au început să-şi verifice într-un mod disperat telefoanele, pentru a fi la curent cu ce se întâmplă la Sandhausen, însă ”lovitura de topor” a picat în minutul 90+9. 

Kleindienst a marcat, iar Heidenheim a promovat, în premieră în Bundesliga, spre disperare celor de la Hamburg.

VIDEO: Golul marcat în minutul 90+9

Jucătorii şi suporterii celor de la Hamburg au privit înmărmuriţi spre cer, minute în şir, în încercarea de a înţelege cum au putut să rateze promovarea în Bundesliga, într-un asemenea mod.

Chiar dacă au curs foarte multe lacrimi, nu s-a pierdut totul la Hamburg: va juca în barajul de menţinere/promovare în Bundesliga, contra celor de la VFB Stuttgart.

VIDEO: Momentul de tristeţe al suporterilor lui Hamburg

 

Afla mai multe despre: heidenheimsandhausenhamburgregensburgbundesliga 2 

viewscnt
Articole similare