Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul în care Florin Talpan merge să-i salute pe ultraşii din Peluza Sud

VIDEO | Momentul în care Florin Talpan merge să-i salute pe ultraşii din Peluza Sud

Fotbal intern

Comentarii

Florin Talpan, cel care a obţinut în justiţie marca Steaua, a mers la pauza meciului cu Academia Rapid şi s-a salutat cu suporterii de la Peluza Sud.

Juristul CSA Steaua a reuşit să câştige aproape toate procesele pe care le-a avut cu FCSB. Cel mai important este însă cel prin care a reuşit să demonstreze că Gigi Becali a folosit ilegal marca Steaua. De asemenea, în desfăşurare mai este un dosar în care Florin Talpan îi cere lui Gigi Becali, în numele CSA Steaua, despăgubiri de 36 de milioane de euro pentru folosirea ilegală a mărcii.

Războiul pe care l-a dus cu FCSB l-a transformat într-un erou pentru ultraşii de la Peluza Sud. La pauza meciului Steaua - Academia Rapid 1-3, Talpan a mers şi s-a salutat cu suporterii din peluză. Juristul CSA Steaua a fost primit cu multă căldură şi s-a pupat cu liderul de galeri:

”Nu trebuie să mai existe discuţii, Steaua adevărată suntem noi, echipa Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. Cu ajutorul muncii mele şi a suporterilor a avut loc reînfiinţarea acestei echipă. Am făcut suporterii fericiţi. Avem marca, am câştigat acel proces, deţinem palmaresul, suntem echipa care continuă tradiţia şi istoria”, a declarat Talpan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: csa steauaflorin talpanacademia rapid 

viewscnt
Articole similare