Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Montini a dezvăluit secretul victoriei: "Am jucat de parcă era o finală de Champions League" Întâlnire cu Mangia la finalul jocului

VIDEO | Montini a dezvăluit secretul victoriei: "Am jucat de parcă era o finală de Champions League" Întâlnire cu Mangia la finalul jocului

Dinamo București

Comentarii

Montini a dezvăluit că nu a evoluat niciodată în carieră în asemenea condiţii cum au fost cele din această seară din Ştefan cel Mare. Italianul a ajuns al doilea golgheter al câinilor cu hattrickul reuşit în faţa alb-albaştrilor.

Montini a ajuns la Dinamo după ce s-a despărţit de falimentara Bari. 
 
"Sunt mulţumit că sunt la Dinamo, că fac parte din această echipă, din acest proiect, din acest club istoric, care are nevoie să urce puţin, că nu trece printr-o perioadă foarte bună. Dar avem potenţialul să o facem. Nu este niciun secret. Am jucat ce trebuia din primul minut, am fost determinaţi, am luptat pentru fiecare balon, am făcut ce ne-a cerut antrenorul, am jucat ca şi când ar fi fost o finală de Champions League. Eu am venit să dau o mână de ajutor, să dau goluri, iar ceea ce fac pe teren este rezultatul a ceea ce lucrez la antrenamente" a mărturisit peninsularul. 
 
Montini s-a conversat cu Mangia la finalul întâlnirii. 
 
"Ne-am urat unul altuia noroc. Să sperăm că va fi un campionat bun şi pentru noi şi pentru Craiova. Utima dată când am reuşit un hattrick a fost într-un meci împotriva lui Devis Mangia. Ne-am salutat cu prietenie la final, pentru că fotbalul este doar un joc. Sunt mulţumit, dar nu atât pentru golurile mele, cât mai ales pentru victoria importantă pentru echipă" a încheiat italianul. 
 
 

Afla mai multe despre: montinimangiadinamobari 

viewscnt
Articole similare