Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motivul pentru care Drăguş a izbucnit în plâns atunci când a fost înlocuit de Hagi: "Nu se pune problema să mă supăr la schimbare"

VIDEO | Motivul pentru care Drăguş a izbucnit în plâns atunci când a fost înlocuit de Hagi: "Nu se pune problema să mă supăr la schimbare"

Superliga

Comentarii

Atacantul echipei Viitorul, Denis Drăguş (19 ani), a mărturisit, la finalul meciului cu Gaz Metan, că nu a plâns din cauza faptului că a fost schimbat de Gică Hagi, în minutul 70, ci ca urmare a ratării imense pe care a avut-o în prima repriză.

"Mă bucur că am marcat din nou, îmi pare rău nu am reuşit să aduc liniştea echipei mai devreme, când am avut ocazia, dar mă bucur că spre final a ieşit bine şi am câştigat meciul. (...) Mi-a părut că nu am putut să înscriu şi a doua oară, să îmi ajut echipa să nu stea până în ultima clipă. Îmi pare rău că nu am putut să închid meciul. Nu se pune problema să mă supăr la schimbare. Îi mulţumesc (n.r. - lui Gică Hagi), îmi dă încredere, e alături de mine, mă ajută şi mă bucur că pot să-l răsplătesc prin reuşitele mele", a spus Denis Drăguş, la Telekom Sport.

Gică Hagi i-a luat apărarea lui Drăguş, mărturisind că nu îşi explică lacrimile jucătorului: "N-are voie. Nu e bine, pentru că el trebuie să fie puternic. Dacă a făcut-o, nu e bine, nu-mi place. El a jucat extraordinar, are un început de sezon fantastic. Să fii decisiv în atâtea meciuri... Să fie fericit că a ajuns în faţa porţii. Trebuie să se gândească de ce nu a dat gol. Întotdeauna i-am spus să atace mingea, el a fost static".

FC Viitorul a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a V-a a Ligii I. Gazdele au jucat fără Mladen din minutul 56, când a fost eliminat. Denis Drăguş a deschis scorul în minutul 29, cu o execuţie fabuloasă, dar câteva minute mai târziu a avut o ratare uriaşă. În cele din urmă, Andrei Ciobanu a adus liniştea, înscriind în minutul 85.

La rândul său, Andrei Ciobanu a afirmat: "A fost o victorie frumoasă, muncită. S-a văzut cât de mult muncim. A fost un gol pe care aşa am simţit să-l dau, mi-am făcut o preluare scurtă şi am dat la poartă. Am dat direct la poartă, pentru că ieşeam în aut, dacă o lăsam mai mult să se ducă. Ne bucurăm că am luat cele trei puncte în această seară".

Afla mai multe despre: dragushagilacrimi 

viewscnt
Articole similare