You are here:

VIDEO | Motivul pentru care Eugen Neagoe a venit la interviu cu fularul Craiovei la gât, după victoria lui Sepsi

VIDEO | Motivul pentru care Eugen Neagoe a venit la interviu cu fularul Craiovei la gât, după victoria lui Sepsi

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe a surprins, duminică, după ce formaţia sa a învins Universitatea Craiova. Tehnicianul în vârstă de 50 de ani s-a prezentat la interviul de după meci cu un fular al adversarei.

"Mereu când am jucat împotriva Craiovei mi-a fost destul de greu. Sunt profesionist. Încerc să îmi fac meseria. Aş vrea să le mulţumesc şi suporterilor Universităţii Craiova, pentru că nu m-au uitat uitat şi mi-au făcut acest cadou minunat. Nici eu nu am uitat de unde am plecat, acolo am crescut, acolo m-am format ca jucător, ca om, ca antrenor", a explicat Eugen Neagoe, la finalul meciului.

Cât despre meci: "Am reuşit să marcăm doar un gol. Puteam să vorbim despre un meci perfect dacă marcam trei-patru goluri. Ne-am creat situaţii imense de a marca singur cu portarul", a spus Neagoe.

În ciuda rezultatului de duminică, Neagoe rămâne încrezător în echipa Craiovei: "Eu mi-aş dori ca echipa mea să joace un fotbal foarte bun şi să terminăm cât mai sus în clasament, iar Universitatea Craiova să câştige campionatul".

Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a doua a Ligii 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Tandia, în minutul 61, din pasa lui Hamed. De-a lungul partidei, Craiova a tras un singur şut pe poartă, prin Alex Mitriţă, în minutul 74.

Afla mai multe despre: sepsicraiovaneagoe 

viewscnt
Articole similare