Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mourinho a învins-o pe Inter, echipa lui de suflet, la ea acasă! Tătăruşanu, faţă în faţă cu Răzvan Marin în victoria lui AC Milan. Rezultatele din Serie A

VIDEO | Mourinho a învins-o pe Inter, echipa lui de suflet, la ea acasă! Tătăruşanu, faţă în faţă cu Răzvan Marin în victoria lui AC Milan. Rezultatele din Serie A

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

VIDEO | Rezultatele de sâmbătă din Serie A

Inter - AS Roma 1-2

Inter a început în forţă meciul cu Roma. A lovit prima, dar a fost egalată rapid de capitolinii lui Mourinho. Dybala a amuţit tribunele de pe San Siro cu un super şut. Golul lui Smalling, fostul fundaş al lui United, a trimis-o pe Roma în top 4.

Empoli - AC Milan 1-3

Milan a profitat de ziua proastă a Interului ca să ia distanţă faţă de rivala de moarte în clasament. Victoria părea pierdută în prelungiri la Empoli, când Tătăruşanu, titular în poarta Milanului, după un an, a fost prins pe picior greşit la lovitura liberă a lui Bajrami. Diavolii roşii s-au aprins şi au lovit de două ori. S-a terminat 3-1 pentru Milan. Răzvan Marin a jucat şi el la Empoli şi a avut o şansă de a-l învinge pe Tătăruşanu.

Napoli - Torino 3-1

Cu un echipament ediţie specială de Halloween, Napoli a băgat groaza în cei de la Torino. Zambo Anguissa a deschis scorul pe Stadio Diego Maradona. Tot el a făcut senzaţie la golul al doilea, marcat după un sprint-fulger din propriul careu. Napoli a încheiat socotelile în prima repriză. A luat şi un gol până la pauză. După 8 etape, Napoli e neînvinsă şi rămâne în grafic pentru primul titlu după 30 de ani de aşteptare.

 

Afla mai multe despre: rezultate serie a 

viewscnt
Articole similare