Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nadia Comăneci, aşa cum n-ai mai văzut-o până acum. A făcut spectacol în bucătărie: ”Salata de vinete s-a mâncat în câteva minute” | EXCLUSIV

VIDEO | Nadia Comăneci, aşa cum n-ai mai văzut-o până acum. A făcut spectacol în bucătărie: ”Salata de vinete s-a mâncat în câteva minute” | EXCLUSIVgalerie foto

Special

Comentarii

Nadia Comăneci s-a bucurat de Paşte de una dintre pasiunile sale, gătitul.

În vârstă de 61 de ani, legenda gimnasticii mondiale are o perioadă intensă. Nadia Comăneci a decis să gătească ea masa de Paşte, mai ales că este pasionată.

Şi, cum soţul ei este catolic şi Paştele l-a sărbătorit cu o săptămână mai devreme decât ortodocşii, Nadia Comăneci a avut mult de lucru.

”Eu serbez Paştele de două ori. O dată cu soţul şi băiatul meu, Bart şi Dylan, şi a doua oară de Paştele Ortodocşilor.

Şi, pentru că deja am serbat Paştele catolicilor, băieţii mi-au cerut un preparat care le place foarte mult. Şi anume salata de vinete. Motiv pentru care am trecut la treabă”, a spus Nadia Comăneci pentru Orange Sport.

Prima gimnastă din istorie care a fost notată cu 10 - când se folosea vechea metodă de punctare - spune că deseori găteşte în SUA preparate din zona Moldovei, acolo unde s-a născut şi a crescut:

”Îmi place să gătesc, în special preparate din zona Moldovei. Am învăţat de la mama şi pot spune că mă simt chiar foarte bine în bucătărie.

Salata de vinete pe care am făcut- o pentru masa de Paşte s-a mâncat în câteva minute”, a declarat in exclusivitate pentru Orange Sport, Nadia Comăneci.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: nadia comaneci 

viewscnt
Articole similare