Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nadia, implicată într-un proiect special în anul centenarului! "100 de chipuri româneşti". Cum a pozat "Zeiţa"

VIDEO | Nadia, implicată într-un proiect special în anul centenarului! "100 de chipuri româneşti". Cum a pozat "Zeiţa"

Special

Comentarii

Realizat în anul în care România împlineşte 100 de ani, proiectul „100 de chipuri româneşti” îşi doreşte să devină o "capsulă a timpului" care va conţine informaţii valoroase despre România anului 2018 pentru generaţiile viitoare.

Cei mai relevanţi români ai momentului sunt fotografiaţi cu aceeaşi tehnică folosită în urmă cu 100 de ani, pe 1 decembrie 2018, iar Nadia Comăneci nu putea lipsi din această "colecţie".

Alături de Zeiţa de la Montreal s-au aflat alte două nume importante din sportul românesc, Ilie Năstase şi Mihai Covaliu. În acest proiect au mai fost invitaţi şi alţi sportivi de top ai României, printre care se numără Mihai Leu, Leonard Doroftei sau Simona Halep.



Nadia Comăneci: "Este interesantă, ce este nou este binevenit, dar aici vorbin despre 100 chipuri româneşti. E extraordinar şi mă simt onorată să fac parte din această sută. Cred că a fost extrem de dificil să te gândeşti la istoria României şi să alegi doar 100 care au avut un impact asupra naţiunii.

O să iasă extraordinar de frumos. Abia aştept să văd finalul şi să am alături mulţi sportivi care au avut un impact în aceşti 100 de ani pentru România. Mă bucur că sunt aici.

Nu am văzut încă lista celor 100, dar astăzi am reuşit să-i văd aici pe Mihai Covaliu şi pe prietenul meu Ilie Năstase, pe care îl cunosc de o sută de ani. Am înţeles că şi Simona (n.r. Halep) a făcut parte din acest proiect şi este normal să ne alăturăm pentru a prezerva istoria României, pentru generaţiile care vin după noi
".

Ilie Năstase: "Fotografia arată ca acum 100 de ani, vorbesc serios, din cauza aparatului. Nu o voi pune pe unde o să trec în fiecare zi, pentru că o să fie puţin... ca la muzeu. Când treci prin ce ai făcut prin toate performanţele, devii prizonierul fotografiilor şi n-aş vrea asta. Aş vrea să mă uit la mine astăzi".



Mihai Covaliu: "Experienţa de a poza în acest mod a fost un pic mai plăcută decât ce se întâmplă în zilele noastre, în sensul că nu a fost doar la un click distanţă. M-am simţit ca într-o călătorie în timp în faţa aparatului care are o vârstă considerabilă.

Putem spune că va fi o fotografie de colecţie. O idee care trebuia să se întâmple. Era nevoie. Îi felicit pe cei care lucrează la acest proiect"
.

Afla mai multe despre: nadia comanecivideofoto 

viewscnt
Articole similare