Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Napoli îşi continuă marşul spre titlul de campioană, după 1-0 cu AS Roma. Atalanta - Lazio 0-2. Rezultatele zilei din Serie A

VIDEO | Napoli îşi continuă marşul spre titlul de campioană, după 1-0 cu AS Roma. Atalanta - Lazio 0-2. Rezultatele zilei din Serie A

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Udinese - Torino 1-2

Udinese începe să se dezumfle. A ajuns la trei partide în Serie A fără victorie. La patru zile după ce a fost eliminată şi din Cupa Italiei, a pierdut şi în campionat. Torino, echipa care castigase un singur punct din ultimele cinci etape a învins-o. La pauză era 1-1. Ola Aina a deschis scorul iar Deulofeu a egalat. Torino s-a impus cu 2-1 şi i-a administrat a doua înfrângere a sezonului. Udinese nu mai pierduse din prima etapă.

Bologna - Lecce 2-0

Bologna a câştigat primul meci din Serie A cu Thiago Motta pe bancă. A învins-o pe Lecce cu două goluri marcate din faze fixe. Arnautovic a înscris pentru a şaptea oară în aceast sezon şi a devenit lider în clasamentul golgheterilor. Scoţianul Ferguson a stabilit scorul final. 

Atalanta - Lazio 0-2

Lazio şi-a continuat forma de excepţie cu un succes pe terenul Atalantei. Zaccagni şi Felipe Anderson au marcat golurile echipei lui Sarri, care i-a egalat în clasament pe bergamasci. Lazio a ajuns la şase etape consecutive fără gol primit. 

AS Roma - Napoli 0-1

Napoli îşi continuă marşul spre titlul de campioană! Echipa lui Spaletti a avut meci greu la Roma, dar a obţinut toate punctele. Lozano şi Osimhen au ratat două ocazii uriaşe. Până la urmă, acelaşi Osimhen a înscris. Napoli s-a impus cu 1-0 şi a refăcut diferenţa de trei puncte faţă de AC Milan. 

Afla mai multe despre: rezultate serie anapolias romalazio 

viewscnt
Articole similare