Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Naţionala de handbal masculin pleacă în Polonia pentru un turneu de pregătire

VIDEO | Naţionala de handbal masculin pleacă în Polonia pentru un turneu de pregătire

Tenis

Comentarii

Handbaliştii de la naţională nu au multe zile libere de Sărbători. Vor participa la un patrulater în Polonia în perioada 28-29 decembrie.

”Consider că fiecare meci pentru echipa naţionala e important şi în fiecare meci e important pentru că nu avem timp să stăm un an de zile împreună. Stăm o lună, două pe an în care trebuie să profităm şi să încercăm să formăm cât mai multe conexiuni”, a spus Dan Racoţea.

Pentru amicalele cu Polonia, Japonia şi Cehia, selecţionerul Manuel Montoya are noutăţi. Jucătorul Barcelonei Andrei Buzle a prins o nouă convocare după multă vreme.

”E o bucurie să fiu la naţională din nou. E o bucurie pentru orice jucător. Fie că e român sau nu. Consider că avem calităţi foarte bune, avem jucători, lipseşte mai mult dorinţa şi omogenitatea în sine. În rest putem ajunge foarte sus”, a spus Andrei Buzle.

Manuel Montoya, antrenor naţionala masculină: ”Sunt jucători pe care îi cunosc mai puţin pentru că nu joacă foarte mult la echipele lor. Dar sunt foarte mulţumit de cei care au venit”.

Afla mai multe despre: wtabuzarnescu 

viewscnt
Articole similare