You are here:

VIDEO | Naţionala s-a reunit astăzi la Mogoşoaia! Budescu a făcut spectacol. Bancu şi Mitriţă au fost de nedespărţit

VIDEO | Naţionala s-a reunit astăzi la Mogoşoaia! Budescu a făcut spectacol. Bancu şi Mitriţă au fost de nedespărţit
Comentarii

Naţionala s-a reunit astăzi la Mogoşoaia, cu cinci zile înaintea debutului în Liga Naţiunilor. Zece jucători au fost prezenţi la primul antrenament din actualele preliminarii.

Naţionala a început oficial o nouă campanie de calificare: de data aceasta obiectivul este Europeanul din 2020, care va fi gazduit şi de ţara noastră.

Zece jucători a avut Contra la dispoziţie la primul antrenament de dinaintea dublei cu Muntenegru şi Serbia.

Pantilimon, Niţă, Săpunaru, Anton, Bicfalvi, Budescu, Stanciu, Chipciu, Mitriţă şi Bancu au început sedinta de pregatire cu o sesiune de autografe si poze pentru fanii care au venit la Mogosoaia. Contra nu i-a chinuit prea mult pe jucători: după clasicele alergări, la care a participat şi selecţionerul, jucătorii au intrat sub comanda preparatorului fizic.

Colegi la Universitatea Craiova, Bancu şi Mitriţa au fost nedezlipiţi la antrenamentul naţionalei. Seriile de exerciţii au fost presărate şi cu glume între cei doi. Exemplul lor a fost urmat şi de Stanciu şi Chipciu, care au executat împreună toate exerciţiile. Şi Budescu a fost în forma: i-a impresionat pe toţi cu abilitaţile sale.

Afla mai multe despre: nationala romaniei 

viewscnt
Articole similare