Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Nebunie în Argentina! Fanii au luat cu asalt casa idolului lor. Argentinienii cântă şi plâng în faţa locuinţei. Imagini impresionante

VIDEO Nebunie în Argentina! Fanii au luat cu asalt casa idolului lor. Argentinienii cântă şi plâng în faţa locuinţei. Imagini impresionante

Diverse

Comentarii

Diego Armando Maradona, "El Pibe de Oro", a murit, miercuri, la 60 de ani, în urma unui stop cardiorespirator.

Maradona a fost operat pe creier de un hematom subdural şi se afla în recuperare la locuinţa sa din Tigre. Miercuri însă, el a suferit un stop cardiorespirator şi a încetat din viaţă, a anunţat presa argentiniană.

Dacă în Italia, la Napoli, fanii au ieşit pe străzi pentru a-i aduce un ultim omagiu legendarului star al grupării napoletane, în Argentina suporterii au mers direct acasă la Maradona. Au cântat şi au plâns deopotrivă în memoria idolului unei naţiuni.

Diego Armando Maradona s-a născut pe 30 octombrie 1960, în Lanús, Provincia Buenos Aires, Argentina. De-a lungul carierei sale de jucător profesionist, Diego Armando Maradona a jucat pentru Argentinos Juniors (1976-1980), Boca Juniors (1981, 1995-1998), FC Barcelona (1982-1984), Napoli (1984-1991), FC Sevilla (1992-1993) şi Newell's Old Boys (1993-1994).

În cariera sa internaţională, a jucat pentru naţionala Argentinei 91 de meciuri şi a marcat 34 de goluri. A participat la patru turnee finale ale Campionatului mondial de fotbal FIFA., incluzând Cupa Mondială din 1986, când, în calitate de căpitan de echipă, a condus Argentina spre titlul final, învingând în ultimul act Republica Federală Germană şi câştigând Balonul de Aur, premiul pentru cel mai bun jucător al turneului. Este considerat de mulţi, cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor. 

Afla mai multe despre: maradonafani 

viewscnt
Articole similare