Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie la Ploieşti înainte de Petrolul - Rapid! Fanii "lupilor galbeni" au luat cu asalt zona din jurul stadionului

VIDEO | Nebunie la Ploieşti înainte de Petrolul - Rapid! Fanii "lupilor galbeni" au luat cu asalt zona din jurul stadionului

Petrolul

Comentarii

Câteva zeci de persoane au luat cu asalt zona din jurul stadionului din Ploieşti, unde va avea loc derby-ul de tradiţie dintre Petrolul şi Rapid, din play-off-ul Ligii 2.

Petrolul - Rapid, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe Telekomsport.ro, astăzi, de la ora 20:15

Fanii Petrolului s-au strâns la porţile stadionului din Ploieşti şi au aprins fumigenele, în momentul în care favoriţii şi-au făcut apariţia cu autocarul echipei. Timp de minute bune, fanii "lupilor galbeni" au cântat pentru Petrolul, dar fără a respecta distanţa socială. 

Planurile Petrolului de a promova în Liga 1 au fost date peste cap de pandemia de COVID-19. Echipa lui Costel Enache a avut parte de un focar de infecţie, iar şase dintre fotbalişti se află în izolare. „Lupii galbeni” vor trebui să se descurce astfel fără unul dintre atacanţii de bază, Younes Hamza, dar şi fără cei doi fundaşi, Bărboianu şi Olaru, care au coronavirus şi care lasă descoperită apărarea gazdelor.

În ciuda faptului că meciul se va juca fără spectatori, ploieştenii speră totuşi să beneficieze de avantajul terennului propriu, acolo unde au pierdut un singur meci din cele zece pe care le-au găzduit. Patru luni au trecut însă de la ultima partidă oficială disputată de Petrolul. Echipa lui Enache este pe ultimul loc în play-off, cu 19 puncte, două mai puţine decât ocupanta locului de baraj, CS Mioveni. 

Afla mai multe despre: petrolulfani petrolul 

viewscnt
Articole similare