You are here:

VIDEO Nebunie la Riad! Cum a fost întâmpinat Răzvan Lucescu pe străzile oraşului: ”Băieţi, vă iubesc!”

 VIDEO Nebunie la Riad! Cum a fost întâmpinat Răzvan Lucescu pe străzile oraşului: ”Băieţi, vă iubesc!”
Comentarii

Al Hilal a câştigat Liga Campionilor Asiei sub comanda lui Răzvan Lucescu. Succesul a fost sărbătorit pe străzile oraşului Riad de către fani.

Trupa lui Lucescu Jr s-a impus cu 2-0 după două goluri venite în ultimele 20 de minute ale confruntării. Saudiţii câştigaseră şi în tur cu 1-0, pe teren propriu. Zeci de mii de oameni au ieşit pe străzile oraşului şi au sărbătorit succesul uriaş al echipei lor favorite.

Răzvan Lucescu le-a mulţumit, printre aplauze şi urale: ”Sunt fericit şi mândru de aceşti jucători care sunt nişte eroi. Avem o noapte incredibilă şi vă mulţumesc! Băieţi, vă iubesc” a declarat Lucescu. 

A recunoscut că presiunea a fost uriaşă

În direct la Telekom Sport, Răzvan Lucescu i-a mărturisit lui Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii Sport Center că a fost supus în ultima vreme unei presiuni uriaşe. În precedentele 14 ediţii ale Ligii Campionilor Asiei, saudiţii au câştigat de doar 2 ori competiţia: ”E un sentiment de mândrie, de uşurare aş spune. A fost o presiune foarte mare, vă daţi seamă că de câteva luni aud doar asta” a mărturisit Lucescu Jr, care a completat: ”Au împins chiar la extrem acest obiectiv, de la conducători până la suporteri. Chiar dacă vrei să te detaşezi, nu ai cum să o faci, pentru că responsabilitatea este uriaşă în primul rând faţă de această ţară. Cred că am dormit doar 3 ore şi alte vreo 45 de minute înainte de antrenament. Nu beau multă cafea, adrenalina m-a ţinut treaz, nu mai aveam nevoie de altceva” a declarat proaspătul câştigător al Ligii Campionilor Asiei.

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare