Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nebunul" Simeone, aşa cum nu l-ai mai văzut vreodată. Momente emoţionante la conferinţa de presă: "E greu să mai întâlneşti aşa ceva"

VIDEO | "Nebunul" Simeone, aşa cum nu l-ai mai văzut vreodată. Momente emoţionante la conferinţa de presă: "E greu să mai întâlneşti aşa ceva"

Fotbal

Comentarii

Este în finala Europa League, dar grijile nu îi dau pace. Diego Simeone nu ştie dacă va fi pe bancă la meciul de la Lyon cu Marseille.

Simeone a fost suspendat la returul cu Arsenal şi a privit meciul din tribună. Argentinianul nu ştie ce se va întâmpla cu el în finală. UEFA nu a luat încă o decizie după eliminarea sa din meciul tur de la Londra. Până acum, niciun antrenor nu a fost suspendat la vreo finală europeană. 

"Cum m-am simţit? Rău, evident. Am fost trist, nu mă simt comod în acel loc, trebuie să iasă totul bine. Dar l-am avut pe German, cu care mă cunosc de o viaţă şi e suficient să ne privim pentru a înţelege ce e de făcut în orice moment" , a declarat Diego Simeone.
 
Imediat după, Simeone şi secundul său, Burgos, au trecut la momentul adevărului. Întrebat care este cea mai mare calitate a lui Simeone, Burgos a răspuns prompt: "Una dintre cele mai mari calităţi ale lui Chollo este faptul că mi-e prieten"
 
Aceeaşi întrebare despre colegul său a primit-o şi Simeone: "Ne cunoaştem de 22, 23 de ani, eu sunt mai tânăr decât el. Am construit o prietenie şi o loialitate greu de întâlnit în acest mediu".

Afla mai multe despre: simeonemarseillelyoneuropa leagueuefaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare