You are here:

VIDEO | Neverosimil! Ce au scandat fanii lui Rijeka pe durata partidei cu Corvinul. Insulte xenofobe din partea croaţilor

VIDEO | Neverosimil! Ce au scandat fanii lui Rijeka pe durata partidei cu Corvinul. Insulte xenofobe din partea croaţilor

Liga 2

Comentarii

Rijeka ar putea avea terenul suspendat la următoarele partide din Europa, în cazul în care UEFA va va deschide o anchetă pentru scandările rasiste ale fanilor croaţi din meciul cu Corvinul.

Corvinul Hunedoara a fost eliminată din Europa League, după înfrângerea la limită suferită în Croaţia în faţa celor de la Rijeka, scor 0-1. 

Trupa lui Florin Maxim a avut o prestaţie demnă de laudă şi a reuşit să-i pună în dificultate pe croaţi în repetate rânduri, mai ales în repriza a doua, când Sergiu Buş a ratat un penalty în minutul 76.

Astfel, Corvinul părăseşte Europa League după două tururi, însă va intra în turul trei Conference League, unde va da piept cu un Astana.

Croaţii şi-au dat în petec! Scandări xenofobe la meciul Rijeka - Corvinul. Ce au strigat gazdele pe finalul meciului

Suporterii celor de la Rijeka nu au uitat de rivalitea cu România şi au avut câteva scandări groteşti pe finalul partidei din Croaţia.

”Ubi, ubi, ubi, cigani (n.r. în traducere - Omoară ţiganii)” a fost scandarea preferată a celor de la Armada Rijeka, aşa cum este numită peluza alb-albaştrilor.

Rivalitatea dintre ultraşii români şi cei croaţi a izbucnit ca urmare a prieteniei pe care facţiunile naţionaliste din România o au cu suporterii sârbi.

  • VIDEO cu scandările rasiste ale croaţilor

  • Aproximativ 6000 de spectatori au asistat la meciul Rijeka - Corvinul. Peste 150 de români au fost prezenţi în tribunele Stadionului Rujevica.

 

Afla mai multe despre: conference leaguerijekacorvinul 

viewscnt
Articole similare