Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | New Orleans dă lovitura în Portland, Boston trăieşte fără Kyrie şi Hayward. Rezultatele serii în play-off-ul din NBA

VIDEO | New Orleans dă lovitura în Portland, Boston trăieşte fără Kyrie şi Hayward. Rezultatele serii în play-off-ul din NBA

NBA

Comentarii

Trei meciuri s-au disputat aseară în prima rundă din play-off-ul NBA. Am avut parte de scoruri mari pentru o asemenea etapă a stagiunii, iar una dintre favorite, cel puţin conform clasamentului stabilit în sezonul regulat, este pe cale de a fi eliminată.

Portland a pierdut şi meciul 2 al seriei cu New Orleans Pelicans. A fost 111 la 102 pentru Anthony Davis şi compania. Vedetele gazdelor au avut parte de o partidă de coşmar, ratând extrem de multe aruncări: Lillard (7-18), McCollum (9-21) şi Nurkic (5-12). În comparaţie, Rondo, Davis şi Holiday au strâns cifre excelente, contribuind din plin la victoria oaspeţilor.

Toronto Raptors a câştigat meciul 2 al seriei cu Washington Wizards. De această dată, canadienii s-au impus cu 130 la 119. John Wall a făcut un meci bun la oaspeţi, insuficient însă pentru a-l opri pe DeRozan şi ale sale 37 de puncte. 

În cel de-al treilea meci al serii, Boston Celtics a trecut de Milwaukee Bucks, scor 120-106, totul în condiţiile în care "verzii" au trei jucători de bază indisponibili: Kyrie Irving, Marcus Smart şi Gordon Hayward. Grupul a făcut din nou diferenţa, nu mai puţin de şase jucători (trei titulari, trei rezerve) încheind meciul cu minimum 10 puncte.

În această noapte sunt programate alte trei partide: Cleveland - Indiana, OKC - Utah, Houston - Minnesota. 

Afla mai multe despre: portlandnew orleansbostonnba,  

viewscnt
Articole similare