Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicuşor Bancu a marcat în poarta Viitorului, însă nu-şi iartă criticii de la echipa naţională. "Ei sunt numărul 1. Au jucat fotbal doar la televizor. Azi am fost iar slab"

VIDEO | Nicuşor Bancu a marcat în poarta Viitorului, însă nu-şi iartă criticii de la echipa naţională. "Ei sunt numărul 1. Au jucat fotbal doar la televizor. Azi am fost iar slab"

Fotbal

Comentarii

Fundaşul stânga al oltenilor, Nicuşor Bancu, a fost unul dintre jucătorii care a punctat în victoria cu Viitorul, scor 4-1, luni seară, într-un meci din etapa 3-a din Liga 1. Cu toate acestea, nu i-a uitat pe contestatarii săi de la echipa naţională, cei care l-au criticat pentru jocul slab din meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria.

Universitatea Craiova a avut parte de un meci la îndemnână, luni seară, pe stadionul "Central" din Ovidiu, după ce a jucat în superioritate numerică încă din startul meciului, după eliminarea lui Andrei Artean, care l-a lovit dur pe Alexandru Cicâldău. Cu acest avantaj, oltenii au condus partida de la un capăt la celalălt, cu Nicuşor Bancu unul dintre cei mai buni jucători ai partidei. 

"Am avut şi puţin noroc cu acel roşu. Sper ca Cic să fie bine, nu am aflat nimic despre situaţia lui. Ne-a ajutat puţin, pentru că în inferioritate e mai greu să joci împotriva noastră. Ne-am făcut jocul, deşi în prima repriză după ce am înscris ne-am relaxat puţin, dar a doua repriză am intrat mult mai montaţi şi s-a văzut acest lucru, pentru că am reuşit să marcăm de trei ori şi mă bucur că am câştigat. Vreau să îi dedic golul tatălui meu, pentru că este ziua lui. Este un cadou şi pentru mine, pentru că vine şi ziua mea. Suntem pe primul loc, acum e foarte frumos să fii pe primul loc şi să şi câştigi. Încă suferim, avem o dezamăgire mare pentru meciul din Europa, dar e fotbal şi trebuie să uităm", a declarat Nicuşor Bancu, la finalul partidei cu Viitorul.

Fundaşul oltenilor a evitat să le răspundă contestatarilor, care au i-au reproşat că nu are ce căuta la echipa naţională, mai ales după ultimele evoluţii din Liga Naţiunilor, cu Irlanda de Nord şi Austria. Cu toate acestea, fotbalistul i-a înţepat voalat.

(Te-a dezamăgit faptul că ai fost criticat după evoluţia de la naţională?) Nu, nu m-a dezamăgit. Nu am cum să contrazic specialiştii, ei sunt numărul 1, mai ales că au jucat fotbal foarte mult unii de la televizor. Îi las să îşi dea cu părerea. S-a văzut astăzi iarăşi că am fost foarte slab. Mă bucur să fiu aşa şi să continui la echipa mea cum pot mai bine", a completat Bancu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare