You are here:

VIDEO | Nicuşor Stanciu, discurs de mare campion la revenirea în ţară! Căpitanul naţionalei a stat până la 3 dimineaţă să dea autografe

VIDEO | Nicuşor Stanciu, discurs de mare campion la revenirea în ţară! Căpitanul naţionalei a stat până la 3 dimineaţă să dea autografe
Comentarii

Generaţia de Suflet a revenit în ţară de la Campionatul European de Fotbal din Germania.

Nicuşor Stanciu, cuvinte mari la revenirea în România! Căpitanul Generaţiei de Suflet a dat autografe până la 3 dimineaţa

Fotbaliştii naţionalei au fost primiţi de foarte mulţi fani dornici să-i aplaude şi să primească autografe de la favoriţii lor. Printre fanii veniţi la Mogoşoaia au fost şi foarte mulţi copii, iar căpitanul Stanciu a scos în evidenţă acest aspect.

De asemenea, mijlocaşul "Generaţiei de Suflet" a stat până la 3 dimineaţa pentru a da autograf fiecărui fan venit la revederea cu tricolorii.

„Sper că v-am făcut mândri. Văd foarte mulţi copii, iar asta înseamnă totul pentru noi, pentru că vrem să fim exemple de urmat pentru copiii României, să aibă de unde să plece. Mă bucur că sunt aici, că ne iubesc şi că sunt alături de noi.

Am primit mesajele voastre pe toată durata turneului, iar toată România a fost primul nostru jucător, nu al 12-lea”, a spus Nicuşor Stanciu.

„Vă mulţumim din suflet! Nici nu vă imăginaţi cât de mult a contat pentru noi suportul dumneavoastră. Vă spun cu sinceritate că am întâlnit foarte mulţi români plecaţi în străinătate care au fost mândri de echipa naţională.

Mereu suntem puternici când suntem împreună. Sper să fie un nou început pentru România şi pentru echipa naţională”, a spus şi Edi Iordănescu.

 

Afla mai multe despre: nicusor stanciuedi iordanescuechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare