Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nistor, cu moralul la pământ după egalul cu Chiajna. Ce spune despre suportul fanilor: "Mi-aş dori ca la fiecare meci să mă înjure..."

VIDEO | Nistor, cu moralul la pământ după egalul cu Chiajna. Ce spune despre suportul fanilor: "Mi-aş dori ca la fiecare meci să mă înjure..."

Dinamo București

Comentarii

Căpitanul lui Dinamo este cu moralul la pământ după al doilea egal din mandatul lui Mircea Rednic, cel cu Chiajna. Criza la Dinamo se adânceşte, aşa cum spune şi Dan Nistor. Mijlocaşul are câteva cuvinte şi pentru fanii care îl contestă.

"Nu am reuşit să câştigăm în această seară, ne-am dorit foarte mult, dar se pare că se adânceşte acestă criză. Sperăm, ca la meciul de joi, să ne calificăm în Cupă şi să spargem gheaţa la începerea returului. Mă bucur, între ghilimele, că nu am primit gol. Trebuia să câştigăm, din păcate nu am făcut-o. Îmi pare nespus de rău şi ... sunt foarte supărat, se pare că criza se adânceşte şi nu reuşim să câştigăm deloc. Suntem la Dinamo, aşteptările sunt mari, dar, din păcate, se pare că nu ne putem ridica la nivelul acestei echipe. S-a terminat turul, avem doar 13 puncte, dar vom lupta până la sfârşit, până când nu vom mai avera nicio şansă", a spus Dan Nistor după meciul de luni seara, cu Concordia Chiajna. 

Căpitanul lui Dinamo nu s-a arătat foarte deranjat de cuvintele jignitoare ale fanilor la adresa lui, dar le transmite că trebuie să susţină echipa. "Ei nu trebuie să fie cu mine, ei trebuie să fie cu Dinamo. Asta este cel mai important pentru noi toţi. Mi-aş dori ca la fiecare meci să mă înjure, cum s-a întâmplat astăzi, dar Dinamo să câştige".

Afla mai multe despre: dan nistorfanidinamocriza 

viewscnt
Articole similare