Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Noaptea surprizelor în NBA! Warriors, Cleveland şi OKC au pierdut. Avem un nou star!

VIDEO | Noaptea surprizelor în NBA! Warriors, Cleveland şi OKC au pierdut. Avem un nou star!galerie foto

NBA

Comentarii

NBA a programat în această duminică nu mai puţin de 11 meciuri, iar surprizele au fost pe măsură. Golden State Warriors şi Cleveland Cavaliers, nimeni altele decât finalistele ultimelor trei ediţii, s-au văzut învinse de adversari inferiori valoric.

"Războinicii" au pierdut în Memphis, scor 101-111, în ciuda unui meci bun făcut de vedetele Curry şi Durant, care au marcat împreună 66 de puncte. În schimb, Cavs s-au făcut de râs acasă cu Orlando Magic, scor 93-114. Toată lumea din tabăra gazdelor a avut parte de o seară nereuşită, cu LeBron James în frunte. Cel mai valoros baschetbalist al planetei a bifat 22 de puncte, 4 recuperări şi 2 assist-uri în cele 31 de minute petrecute pe parchet. 

Omul începutului de sezon în NBA este însă grecul Giannis Antetokounmpo, în vârstă de numai 22 de ani. Starul celor de la Milwaukee Bucks şi-a condus echipa spre o nouă victorie, 113-110 cu Portland. Giannis a reuşit 44 de puncte, 8 recuperări şi 4 assist-uri. După trei meciuri, Antetokounmpo are medii de 35,5 puncte, 10,5 recuperări şi 5,5 asist-uri. 

O altă mare surpriză s-a produs în Utah. Gazdele au câştigat cu 96 la 87 partida jucată împotriva celor de la OKC. Tripleta Westbrook-George-Anthony a dezamăgit. Poate cel mai rău s-a descurcat tocmai Russ, autor a numai 6 puncte în 36 de minute. 

În schimb, Houston Rockets defilează chiar şi în absenţa lui Chris Paul. Texanii au bifat cea de-a treia victorie a sezonului, 107-91 acasă cu rivala regională Dallas Mavericks. 

Afla mai multe despre: nbaclevelandgolden stateokchouston rockets 

viewscnt
Articole similare