Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Noul fotbalist al FCSB, în gardă înainte de realizarea mutării: "Sunt pregătit, nu cred că o să am probleme"

VIDEO | Noul fotbalist al FCSB, în gardă înainte de realizarea mutării: "Sunt pregătit, nu cred că o să am probleme"

Superliga

Comentarii

Fundaşul central al lui FC Botoşani, Andrei Miron, doreşte să prindă play-off cu echipa din Moldova, înainte de a face pasul la FCSB.

"Este ultimul meci al meu, cred eu că este cel mai important meci al meu de când sunt la această echipă, suntem aproape de a realiza o performanţă şi sper ca după acest meci să nu mai conteze ultimul şi să ne bucurăm. Plec cu amintiri frumoase. Am petrecut patru ani jumătate aici, cu bune, cu rele, sper să plec cu o performanţă lăsată la acest club", a declarat Andrei Miron. 

"Sunt pregătit (n.r. - pentru plecarea la FCSB), nu cred că o să am probleme. Să dea Dumnezeu să ne întâlnim în play-off", a mai spus fundaşul central. 

Miron merge la FCSB după sezonul regular. FC Botoşani nu primeşte niciun ban, însă a păstrat 30% dintr-un viitor transfer al jucătorului. Andrei Miron va primi un salariu de peste 10.000 de euro.

Andrei Miron evolua la FC Botoşani din iulie 2015, când a fost adus de la Oţelul. În acest sezon a jucat 16 meciuri şi a dat marcat 2 goluri. Cota de piaţă a jucătorului, conform Transfermarkt, este de 800.000 de euro.

Afla mai multe despre: andrei mironfc botosanifcsbtransfer fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare