Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu doar jucătorii se pregătesc intens pentru EURO! La 45 de ani, Edi Iordănescu a fost în mare formă la antrenament

 VIDEO | Nu doar jucătorii se pregătesc intens pentru EURO! La 45 de ani, Edi Iordănescu a fost în mare formă la antrenament

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul este atent la tot ce mişcă la şedinţele de pregătire. Nu vrea să rateze nici cel mai mic detaliu, care îi poate încurca pe tricolori la antrenamente.

Edi Iordănescu a fost în formă la antrenament. A cărat porţile, a pus jaloanele şi a exersat şi cu mingea. Selecţionerul este atent la cele mai mici detalii la şedinţele de pregătire. Nu i-a plăcut că terenul era prea tare şi a discutat toate problemele cu preşedintele Burleanu. Antrenamentul a decurs fără probleme.

Şi Alibec a revenit alături de echipă şi s-a pregătit cu restul jucătorilor. Tricolorii s-au antrenat cu zâmbetul pe buze.

Spre deosebire de primul antrenament din Germania, de data aceasta, tricolorii nu au mai avut fani în tribune. Îi aşteaptă însă în număr cât mai mare la meciuri. 

”Este un sentiment plăcut, e greu să descriu în cuvinte când vedem atât de multă lume alături de noi. Ne bucură acest lucru. Sunt foarte importanţi pentru noi. Când îi simţim aşa aproape, ne bucură şi ne face să dăm totul şi pentru ei.

Îmi doresc din toată inima sa vină la stadion şi în acelaşi timp să le oferim după fiecare meci motive de bucurie”, a spus Răzvan Marin.

 

Afla mai multe despre: românia 

viewscnt
Articole similare