Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nu ne e frică". Burcă îl caracterizează pe Dan Petrescu după victoria superbă cu Rennes

VIDEO | "Nu ne e frică". Burcă îl caracterizează pe Dan Petrescu după victoria superbă cu Rennes

CFR Cluj

Comentarii

Andrei Burcă a fost în culmea fericirii la finalul meciului cu Rennes. Dan Petrescu şi Arlauskis au fost cei mai lăudaţi oameni de către fundaşul care a bifat deja a 12-a sa prezenţă în cupele europene pentru CFR Cluj.

Andrei Burcă a fost integralist în meciurile jucate în acest sezon european la CFR Cluj. Opt în Liga Campionilor şi patru în Europa League. Până acum, fundaşul central a luat doar două cartonaşe galbene şi nu a marcat niciun gol. 

"(De Arlauskis)
A făcut un meci mare. Dacă nu am blocat noi, a blocat el.

(De Rennes)
E o echipă bună. S-a văzut şi în nouă oameni când am jucat la ei că ne-au pus probleme. Nu degeaba investesc 25 de milioane de euro într-un jucător.

Nu joacă banii sau cota. Noi ne dăm viaţa, asta încercăm, să obţinem maxim de la fiecare meci. Jucăm pe calităţile pe care le avem. 

(La ce te-ai gândit la faza din ultimul minut?)
Ştiam că e henţ. Am văzut că se duce dânsul spre punct şi că dă lovitură liberă.

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Lazio e o echipă bună. Vrea să meargă mai departe. Cu şase puncte trec peste noi, noi mai avem nevoie de un punct şi sper să îl obţinem cât mai repede.

(De Dan Petrescu)
Dânsul ştie să ne motiveze, să ne spună unde am greşit... Nu ne e frică. Ne facem treaba. Dânsul îşi spune părerea şi noi facem ce trebuie"
, a declarat Andrei Burcă după CFR Cluj - Rennes. 

Afla mai multe despre: burcacfr clujpetrescuarlauskiseuropa leaguerennes 

viewscnt
Articole similare