Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu s-au învăţat minte! Oltenii au venit cu trenul la Bucureşti pentru meciul cu Dinamo. Ce s-a întâmplat la precedentele vizite de acest gen

VIDEO | Nu s-au învăţat minte! Oltenii au venit cu trenul la Bucureşti pentru meciul cu Dinamo. Ce s-a întâmplat la precedentele vizite de acest gen
Comentarii

Pentru meciul cu Dinamo de duminică seară, alb-albaştrii lui Papură au făcut deplasarea în Capitală cu trenul.

Aşa s-a întâmplat şi la ultimele trei vizite la Bucureşti ale oltenilor, atunci când de fiecare dată Universitatea a fost învinsă. În decembrie anul trecut era bătută de Dinamo, iar în prima parte a lui 2019 a pierdut de două ori în faţa celor de la FCSB. Juveţii speră ca istoria să se schimbe acum. 
 
"Vă spun că mergem la victorie cu hora. Hora le va purta noroc băieţilor. Hai Craiova! Locomotiva Hora, da. Scor 2-1 şi golul victorios în minutul 87" a fost îndemnul primit de fotbaliştii Craiovei pe peronul gării la plecarea spre Bucureşti. 
 
Cei mai mici suporteri ai Ştiinţei s-au obşinuit cu victoriile identice ale favoriţilor din acest debut de sezon şi aşteaptă un succes similar şi la confruntarea de pe Arena Naţională. 
 
"Sunt suporter Universitatea Craiova şi ţin cu Craiova să câştige şi să iasă campioană. Ştiu că joacă cu Dinamo. Cred că va câştiga cu 3 la 2, ca de obicei" a fost pronosticul unui puşti. 
 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: u craiovabucureştideplasaretrendinamo 

viewscnt
Articole similare