You are here:

VIDEO | Nu te pune cu Cristiano Ronaldo! Starul portughez, reacţie nervoasă în direct la TV, înaintea meciului cu Napoli

VIDEO | Nu te pune cu Cristiano Ronaldo! Starul portughez, reacţie nervoasă în direct la TV, înaintea meciului cu Napoli

Serie A

Comentarii

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a reacţionat nervos la adresa unui cameraman, înaintea meciului cu Napoli, din Serie A.

Filmat de un operator de la Sky Italia în timp ce se echipa pentru partida de duminică seară, starul portughez nu s-a simţit în largul său şi i-a făcut semn disperat cameramanului respectiv să ia camera de pe el. Iar cameramanul s-a conformat imediat.

 

 

Juventus întâlneşte Napoli, duminică seară, în deplasare, în etapa a 26-a din Serie A.

Aceasta nu este prima reacţie nervoasă avută de Cristiano Ronaldo la adresa jurnaliştilor. De pildă, în timpul Campionatului European din 2016, atacantul Portugaliei a aruncat în lac microfonul unui reporter, înaintea unui meci cu Ungaria, iar imaginile au făcut înconjurul planetei. Este vorba despre un reporter al postului CdM, care a dus în trecut o adevărată campanie de discreditare a lui Ronaldo. 

 

Afla mai multe despre: cristiano 

viewscnt
Articole similare