Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu te pune cu Zlatan. Ibrahimovic a crăpat parbrizul autocarului într-un moment de euforie

VIDEO | Nu te pune cu Zlatan. Ibrahimovic a crăpat parbrizul autocarului într-un moment de euforie
Comentarii

Zlatan Ibrahimovic, cuprins de atmosfera creată de suporteri în jurul autocarului echipei AC Milan, înaintea meciului de campionat de pe San Siro, cu Atalanta (2-0), a spart parbrizul acestuia într-un moment de euforie.

Ibrahimovic nu a jucat pentru liderul din Serie A în meciul de duminică, dar el a atras atenţia asupra sa înaintea partidei, când jucătorii au ajuns cu autocarul la arena San Siro.

Starul suedez (40 ani) a comunicat cu suporterii lovind în parbriz cu palmele, iar acesta a cedat sub forţa loviturilor sale, parbrizul făcându-se cioburi.

AC Milan a făcut un pas mare către câştigarea titlului de campioană a Italiei, învingând-o pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Atalanta Bergamo, duminică seară, într-un meci din etapa a 37-a (penultima) a sezonului.

În urma acestei victorii, AC Milan şi-a păstrat avansul de două puncte faţă de ocupanta locului secund în clasament, Inter Milano, care s-a impus la rândul ei, cu 3-1, pe terenul formaţiei Cagliari. În ultima etapă, AC Milan joacă la Sassuolo, iar Inter are meci acasă cu Sampdoria.

Afla mai multe despre: ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare