Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ogăraru, surprins de situaţia lui Răzvan Marin de la Ajax: "Nu mă aşteptam! M-a surprins că a fost afectat emoţional". Ce a spus despre Băluţă

VIDEO | Ogăraru, surprins de situaţia lui Răzvan Marin de la Ajax: "Nu mă aşteptam! M-a surprins că a fost afectat emoţional". Ce a spus despre Băluţă

Stranieri

Comentarii

George Ogăraru (39 de ani) a vorbit, în direct la Telekom Sport, despre situaţia lui Răzvan Marin (23 de ani) şi a lui Tudor Băluţă (21 de ani), recent împrumutat de Brighton la ADO Den Haag, în Olanda. Fostul director de scouting al Viitorului nu se aştepta la dificultăţi în cazul lui Marin, despre care credea că se va adapta rapid la stilul "lăncierilor". Totuşi, Ogăraru, fost jucător şi antrenor al grupelor de junior de la Ajax, spune că formaţia batavă va avea răbdare cu fotbalistul crescut la Viitorul.

"(n.r - Te aşteptai să aibă aceste dificultăţi?) Sincer, nu. M-am gândit că o să se integreze mult mai repede şi o să joace mai mult. Am spus în vară că este un pas important pentru el şi o alegere bună pentru Ajax. S-a dovedit că a jucat destul de puţin şi nu a fost aşa entuziasmant în evoluţia lui. Însă este foarte important ceea ce se întâmplă acum, că Ajax nu a renunţat la el, nu l-a trimis împrumut. Încă au încredere în el şi cred că această şansă este foarte importantă pentru el.

(n.r. - Câtă răbdare pot să aibă? Există riscul să îl vedem dat în altă parte?) În general, au răbdare. Înţeleg diferenţa de cultură, de mentalitate, perioada de adaptare... Chiar este un club care are răbdare. Depinde foarte mult de Răzvan şi de evoluţiile lui, dacă la vară va pleca sau îşi va reveni la forma lui şi va continua la Ajax. Surprinzător pentru mine a fost faptul că a fost foarte afectat din punct de vedere emoţional. Nici la echipa naţională nu a avut nişte evoluţii extraordinare, versus perioada de dinainte de Ajax", a spus George Ogăraru, la Telekom Sport.

Ogăraru: "Băluţă cu siguranţă va juca!"

În ceea ce-l priveşte pe Tudor Băluţă, Ogăraru crede că schimbarea îi va fi benefică şi că va juca la ADO Den Haag. Şi a explicat şi de ce crede acest lucru: "Cred că e o alegere bună, pentru că va juca cu siguranţă. Un club din Premier League care împrumută un jucător pune şi nişte condiţii. Şi atunci cred că a fost una dintre condiţiile puse atât de club, cât şi de Tudor. Era clar nemulţumit de faptul că nu joacă. Un jucător tânăr, cu aşa perspectivă cum are el, cred că are nevoie de meciuri mai mult decât de orice. Campionatul Olandei cred că i se potriveşte, e un campionat deschis, un fotbal plăcut. Cunosc foarte bine clubul. Este un club care are încredere în tineri şi oferă un cadru în care jucătorii care chiar se dezvoltă bine", a mai spus Ogăraru.

Afla mai multe despre: george ogararurazvan marintudor baluta 

viewscnt
Articole similare